perjantai 10. toukokuuta 2019

sannArt- suomalaisia käsitöinä valmistettuja koruja


Kaupallinen yhteistyö sannArt:n kanssa

Posti kantoi minulle ihanan paketin perille kuluneella viikolla, jota osasin jo odotella. Oikeastaan, tämä tulikin juuri sopivaan aikaan, näin äitienpäivän alla, ja voin sitten äitienpäivän kunniaksi pukea päälleni vaikka jotain "parempaa seppälää", ja laittaa korviini rasiassa tulleet korvikset. Ihanat <3
Olen enemmän kuin innostunut tästä kaupallisesta yhteistyöstä sannArt :n kanssa, koska arvostan kaikkea käsityönä tehtyä tuotetta. Käsityö ihmisenä itsekin ihastelin luovuutta, inspiraatiota, raikkautta ja kauneutta, ajatuksia, joita nämä korut minussa herättävät. Kädentaitoja on moneksi!



Uniikit sannArtin korut ovat suomalaisia, käsityönä tehtyjäsannArt Design- korumallistossa on tuotevalikoimissa runsaasti kauniita koruja, muun muassa korvakoruja, riipuksia ja rannekoruja. Valikoimissa on myös herkkukoruja, jotka näyttävät jo niin syötävän hyville, että on varottava ettei erehdy niitä syömään karkin himoissaan. Lisäksi yrityksellä on skandinaaviseen sisustukseen sopivia sisustushimmeleitä moneen makuun.

Tuotteet on muotoiltu polymeerimassasta joissa eri värisiä massoja on sekoiteltu keskenään- saadaan joka tuotteesta täysin ainutlaatuinen, uniikki yksilö.Toista samanlaista korua ei tule vastaan muualla. Polymeerimassa on itsessään kevyttä, joten esimerkkinä korvakorut tuntuvat kevyiltä kantaa. Korvakoru mallistossa on moneen makuun erilaisia korvakoruja, ja useammassa värissä. Metalliosat ovat kirurgin terästä, joten ne sopivat allergisille.

sannArt on yhden naisen yritys, joka valmistaa tuotteita Tampereella ja niitä voi ostaa  verkkokaupan kautta ja tuotteita on myynnissä seuraavilla jälleenmyyjillä, Mummolan lahjapuodissa Lempäälässä ja Parturi- Kampaamo Estradissa Tampereella.


Omat korvakoruni, PikkuKuplat on saatu yhteistyössä. Väri valinnaksi osui oma lempparini, pinkin sävyiset korvikset, en kerrassaan voinut vastustaa niitä. Ajattelin piristää äiti- ihmisen lookkia vaikkapa lähtiessä kaupungille, syömään ystävien kanssa ja tosissaan, miksei sitä voisi vaikka äitienpäivän kunniaksi ehostautua normaalia enemmän. Voivat olla omat pikku pojatkin ihmeissään;)

Korut ovat helppokäyttöisiä arjessa, sopivat esimerkiksi työ/ opiskelu lookkiin, joten niitä voi yhdistellä mukavasti eri vaate kokonaisuuksiin. Itselleni korvakorut ovat niin sanottuun "speciaali" käyttöön, koska 1- vuotiaan mielestä on kiva repiä äidistä kaikki irti mikä vaan roikkuu sopivasti pienten sormien lähellä. Mutta ehkäpä tästä saikin taas uuden kipinän alkaa käyttää vaihtelevasti erilaisia korvakoruja, ja stailata niitä asukokonaisuuksiin sopiviksi. Piristää kummasti värikkäät korut<3


Tämän yhteistyön myötä järjestän lukijoilleni arvonnan, jossa palkintona voittaja saa valita korvikset haluamassaan mallissa ja värissä. Pääset osallistumaan mukaan arvonnat välilehden kautta, tai jättämällä tämän blogipostauksen alle kommenttisi, (nimi ja sähköposti).

Onnea arvontaan!

- Jaana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, jätäthän minulle kommentteja ja ajatuksia mitä tekstini sinussa herättävät:)

Tervetuloa mukaan blogini pariin!

Hei sinä, Tätä innostavaa asiaa olen odotellut jo kauan, että pääsen avaamaan oman Hetki aikaa itselle-  blogisivustoni   Bloggerin k...