sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Kevät on uuden aikaa

Tämä kevät varsinkin, on monessakin aihe alueessa elämässäni uuden aikaa.


Alkuvuodesta tein itselleni uusia suunnitelmia tälle vuodelle, unelmia ja haavekuvia mitä haluisin saavuttavan elämääni. Runsautta. Itseni kehittämisen suunnalta uutta tuulta ja suuntaa jo aiemmin kaipailemalleni polulle. Kotiäiti vuosien aikaiset paikallaan olo vuodet ovat saaneet miettimään elämääni monta kertaa uudelleen ja mitä oikeasti haluaisin tulevaisuudessa tehdä. Arvot ovat mullistuneet ja muuttuneet mennen tullen niiltä vuosilta mitä ne aikoinaan lapsuudenkodista muuttaessa opiskelemaan olivat. Niin suuri ja merkittävä elämänmuutos lasten saaminen on, että kokonainen elämä saattaa mennä päälaelleen ja huomaat miettiväsi onko elämäsi tarkoitus olla muutakin kuin äiti. Ja mitkä asiat sinulle oikeasti ovat tärkeitä ollessasi lasten ja perheen kanssa. Mitä haluat saavuttaa ja mitä tehdä? Mitkä asiat sinulle olivat nuoruudessa tai kahdestaan puolison kanssa eläessä ok, niin lasten kanssa kaikki voi olla toisin.


Tällä hetkellä suurin haaveeni on päästä kohti sitä tulevaisuuden työnkuvaa, johon sydämeni sykähtelee onnellisesti. Halu päästä auttamaan ihmisiä ja olla osana heidän kokonaisvaltaista hyvinvointia.



Yksi tärkeä etappi tällä hetkellä on itseni kehittäminen ja haastaminen, ja suuri syykin miksi blogikirjoittelut ovat jääneet pienelle tauolle, on meneillään oleva kova opiskelu valintakokeisiin toivomalleni polulle. Tie on raskas ja työläs ja tarkoittaa tällä hetkellä kaiken ylimääräisen oman ajan uhraamista valintakokeille, mutta suomalaista sisua voisin sanoa minussa löytyvän. "Luovuteta ei missään kohtaa, vaikka välillä saattaa ahdistaa":) Tänään tuli englannin kielen materiaalia pitkään päntänneenä sellainen tunne, että haluan hetken tehdä nyt muuta, ja vaan kirjoittaa. Antaa ajatusten tulla.


Olen kyllä jo parin viikon takaisesta itsenäisestä opiskelusta erittäin kiitollinen, koska se on tuonut minulle suunnattoman paljon uutta tietoa, ja taidon juurta, joita voin ottaa samantien elämääni mukaan. Minkä merkityksen uuden oppiminen antaakaan. Olen aina ollut kehittymistä kaipaava henkilö, ja tähtään uusiin tavoitteisiin. Tässäkin kohtaa huomaan entistä enemmän vain innostuvani, kun olen uuden äärellä. Se tunne sitten varmaan tuo minulle sitä voimaa arjen keskelle, kun saa aikaiseksi jotain. Tällä hetkellä se on juuri uuden oppimista.


Bloggailun parissa keväälle on tulossa mukavia yhteistyökuvioita, joihin uppoudun sitten lisää kun saan valintakokeet finaaliin, elikkä jäättehän innolla odottelemaan toukokuisia postauksia. Mukaan tulee myös yhteistyökumppaneiden arvontoja, joten eikun sankoin joukoin mukaan sitten osallistumaan.

Tulin nyt teitä nopeasti näin moikkaamaan, että täällä edelleen ollaan, mutta pidän tarkoituksellisesti pientä hiljaiseloa blogin parissa. "First things first":)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

- Jaana


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, jätäthän minulle kommentteja ja ajatuksia mitä tekstini sinussa herättävät:)

Tervetuloa mukaan blogini pariin!

Hei sinä, Tätä innostavaa asiaa olen odotellut jo kauan, että pääsen avaamaan oman Hetki aikaa itselle-  blogisivustoni   Bloggerin k...